DOCUMENTAL PIEZAS

Piezas, és un documental realitzat a la càrcel de Picassent a l'any 2005, al voltant d'un projecte audivisual.

En aquest projecte els pressos, contàven les seues vivències personals. La majoría coincideix què estan acusats per tràfic de drogues i per robatoris.  

Tots anhelen el poder fer una vida normal amb la seua família i amics i poder treballar donant serveis a la comunitat i no estar tancats com a càstig. 

En el reportatje es pot observar com són els mateixos pressos els què es graben entre ells, amb la supervisió dels mestres. Les grabacions que es porten a terme van des de raps, conversacions telefòniques, testimonis reals d'alguns pressos, cançons de flamenco i atletisme.

És molt interessant el fet de poder conèixer la realitat en la què viuen aquests pressos i la necessitat que hi ha d'intervenir des de l'àmbit social, per tal de canviar-la i què es puguen reinsertar en la societat. 

Pensem que ho podien haver enfocat d'una altra forma, encara més participtiva i significativa i per supost millorar el disseny del video. Encara així, es de valorar aquests tipus d'activitats i serveix d'exemple per altres projectes per ambients marginals o d'altra índole.







Comentarios

Entradas populares de este blog