PROGRAMA CULTURAL D'ALMÀSSERA

El poble d'Almàssera mai ha tingut una gran oferta cultural. Tots els anys, es celebra la setmana cultural, però mai ha estat present una oferta cultural àmplia i dinàmica. Aquest aspecte va canviar una vegada va entrar el nou equip de govern (coalició PSOE-EU), ja que, fins al moment han fet prou activitats culturals, intentant que participen les distintes associacions del municipi i a més amb un pressupost prou baix. El Nadal passat estigué ple d'activitats per nens i durant l'any, algun cap de setmana hi havia alguna actuació musical a la plaça o alguns tallers. A més, hi va haver aquest estiu projeccions cinematogràfiques. Sempre feien dues pel·lícules, una era per a un públic més infantil i l'altra més juvenil o adult.
A més, des que acabà l'estiu, s'han realitzat multitud d'activitat per tots els públics, des de exposició fotogràfiques de veïns, fins obres divertides pels infants o teatre nocturn per als adults. Portem un Octubre en el qual quasi tots els dies l'ajuntament oferta una activitat diferent.
Des del punt de vista de l'animació, ens pareix molt interessant totes les activitats que intenta propulsar l'Ajuntament, però les haurien de promocionar més i animar a la gent a participar, ja que, molts habitants no estan assabentats del gran avanç al qual està sotmés el municipi, en el que es refereix a oferta cultural.
Ací us adjunte un vídeo curt d'una companyia teatral que actuà el passat divendres a la plaça major d'Almàssera, on tots els nens disfrutaren. 




Comentarios

Entradas populares de este blog